logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El problema del 2% per als àrbitres catalans

Publicat per: Manuel Segura Martinez 18 de juny de 2019


La Federació Catalana de Futbol començarà a retenir un 2% de l'import abonat als seus àrbitres a partir de la propera temporada 2019-2020. L'assumpte es tractarà en l'Assemblea de Tàrrega el pròxim 28 de Juny i no hi ha pas enrere

FCF, àrbitres

Inici de curs amb retenció per als àrbitres/FOTO: FCF

No queda un altre remei. Això és el que comenten des de la Federació Catalana de Futbol. El col·lectiu arbitral era l'únic a qui no se li retenia un euro dels seus emoluments i Hisenda reclama que aquests ingressos han de cotitzar com qualsevol altre.

Després de la reunió mantinguda dimarts passat 11, a la qual va assistir el màxim dirigent arbitral Xavi Moreno Delgado, la FCF sap que l'impacte d'aquesta decisió del Govern rondarà els tres/quatre milions d'euros i cal contribuir.
"Un impacte així obliga a reestructurar molt l'activitat interna i nosaltres treballem en una aplicació progressiva. Per això s'ha constituït una Comissió en la Federació Espanyola presidida per Ana Muñoz", afirmen des de la Catalana. La RFEF, i més particularment el seu president Luis Rubiales, està en contra que es consideri "personal laboral" als àrbitres i treballen en la línia "d'un règim especial" al punt que qualsevol ingrés per sota del límit salarial no cotitzi.
Aquesta és la intenció però, ara per ara, a falta de que surti a la llum el projecte de Llei que regularà aquestes situacions, la Federació avança intencions i començarà amb aquest 2% de retenció per als seus àrbitres.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies