logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Narcís Sala es prepara per fer més historia

Publicat per: redaccio 29 d'octubre de 2018


Sant Andreu i el Sant Andreu obre les seves portes aquest dimarts (21.30 h) a una Copa del Rei que pot ser històrica. De fet, ja ho és amb la visita, altra, de l'Atlético de Madrid

Gol inoblidable de Kuku per seguir vius a la Copa/ FOTO: JORDI MESTRES

L'afició quadribarrada es bolcarà aquest dimarts, com sempre, amb el conjunt de Mikel Azparren. Arriba l'Atlético de Madrid en aquests setzens de final de la Copa del Rei i el Sant Andreu espera amb les seves millors gal·les.

Amb tot a guanyar, els locals, a un punt de la promoció d'ascens a segona B, marquen una bona temporada que pot tenir la seva confirmació en aquesta eliminatòria copera.

Després de superar a Cornellà, Guernica i Calahorra, els andreuencs, sense els lesionats Victor Alonso i Llamas ni el sancionat Ferran Jutglà, arriba una competició en la qual es troben molt a gust i han estat centre d'atenció per part de molts mitjans de comunicació.

ATENCIÓ també a aquest gran reportatge que els companys d'AS han realitzat a Elhadji i 'els seus secrets més íntims'. Val la pena.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies