logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Lloreda anuncia "una vaga de fam"

Publicat per: Eduardo Berzosa 30 de juliol de 2020


El CF Lloreda ha esclatat a través de les xarxes socials i ha estat el seu president honorífic, Víctor Alvarez. Una presumpta alineació indeguda ha propiciat el pronunciament favorable del TCE per al club pel qual els donava dret a la #2cat. Però no és així, ara com ara

@EduardoBerzosa3
Lloreda

Víctor Alvarez, Kiko i Paco Guerra // FOTO: E. Berzosa

La crisi que té al CF Lloreda en el punt central de la polèmica pot acabar aquest divendres quan la Federació Catalana els comuniqui que, certament, jugaran a la Segona Catalana (Grup III B) en lloc del publicat Olímpic Can Fatjó. És el problema de córrer massa sense parar a mirar les conseqüències. L'anunci per part del president honorífic del club badaloní, Víctor Alvarez, de "plantar-nos davant de la FCF i realitzar una vaga de fam" ha sorprès moltíssim al carrer Sicília i esperen acabar amb qualsevol dubte aquest divendres.

Victor Alvarez, Lloreda

Dura nota del president honorífic del Lloreda // Facebook Victor Alvarez

Una presumpta alineació indeguda del Lloreda enfront de la Mataronesa el passat 2 de Febrer va acabar amb un 0-3 resolt per part del Comitè de competició, però aquesta decisió ha estat revocada en aquestes últimes hores (dimarts 28) pel Tribunal Català de l'Esport. Aquests tres punts per als badalonins els deixen en una segona plaça clau per a pujar a Segona Catalana; el problema va arribar quan algú els va comunicar que "per a no perjudicar a un altre que ja se li havia assignat (O.Can Fatjó), va dir Alvarez, "ens la treien a nosaltres".

Així les coses, tot sembla indicar que aquest divendres tot pot quedar resolt i evitar aquesta situació crítica per al club i el mateix futbol català.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies