13 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Lleida Esportiu torna al punt de partida

Publicat per: Jordi Mestres Rius 3 de juliol de 2018


Gerard Albadalejo seguirà a la banqueta blava, tot i les negociacions del club amb Joan Carles Oliva i Ángel Viadero l’últim mes. Jordi Esteve afirma que l’objectiu és acabar primers i afegeix que ja té 4 fitxatges tancats

JORDI MESTRES @jordimestres7

El director esportiu, Jordi Esteve, amb Gerard Albadalejo i el cos tècnic // FOTO: Dani Badia

Han passat 51 dies des de l’empat a zero del Lleida Esportiu a Sabadell. Aquest resultat, juntament amb la victòria del Cornellà a Sagunt, privava al club blau d’accedir al play-off. L’objectiu marcat no es complia i tot feia indicar que la banqueta canviaria el nom de Gerard Albadalejo pel d’un nou inquilí. Els rumors es van convertir en certeses després que el Lleida negociés amb Joan Carles Oliva, primer, i després amb Ángel Viadero. Finalment, ni un ni l’altre. L’entrenador serà un Gerard Albadalejo que, segons explica ell mateix, ha estat al cas de totes les operacions del club aquestes setmanes.

L’acompanyaran Jordi Cortés i Pablo Petreñas, aquest últim ex entrenador de l’EFAC Almacelles. Pel que fa als equips del futbol base, Jordi López Mena dirigirà al Lleida B mentre que l’ex futbolista del club Miki Massana serà l’entrenador del Juvenil A.

Jordi Esteve: “No ens basem en personalismes”

“En el cas de Juan Carlos Oliva i Viadero hem considerat que no era el moment. No s’adequaven al perfil que buscàvem i els que estem aquí som els que tirarem endavant el projecte”, explicava Jordi Esteve, que reconeixia les negociacions amb aquests dos tècnics. “El club no buscava un entrenador a l’ús i l’èxit d’aquesta recerca no és tan fàcil com hauríem volgut”, afegia el director esportiu, que revelava també que ja té avançats quatre fitxatges.

El director esportiu afirmava que volen ser campions, ja que “és el camí més ràpid per pujar” i insistia que “no basem els projectes en personalismes. No és el projecte de Gerard Albadalejo, és el projecte del Lleida Esportiu”.

Albadalejo: “He parlat amb jugadors que vindran”

Per la seva part, el ‘nou’ tècnic es mostrava molt tranquil. Ara i també durant tot el mes passat: “He viscut amb molta tranquil·litat aquestes setmanes. He parlat amb el Jordi Esteve tots els dies i he estat al cas dels moviments que s’han fet”. De fet, Albadalejo revelava que ha parlat amb jugadors que vindran. El projecte 2.0 del tècnic del Lleida començarà el 16 de Juliol, mentre que el primer amistós serà el dia 21 contra el Huesca al Camp d’Esports.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com