logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Lleida Esportiu també s'acull a l'ERTO

Publicat per: redaccio 6 d'abril de 2020


Era l'únic equip català de 2aB que faltava per acollir-se a l'Expedient de Regulació d'Ocupació i l'ha fet aquest dilluns. D'altra banda, aquest dimarts, està prevista la videoconferència entre els capitans de Tercera (Grup V)

Lleida, Camp d'Esports

Camp d'Esports de Lleida/FOTO: Dani Badía

Els deu equips de Segona Divisió B adscrits a la Federació Catalana de futbol s'han acollit ja a un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERTO), tal com s'esperava, encara que ha estat aquest dilluns quan l'ha anunciat l'últim, el Lleida Esportiu. La UE Cornellà va obrir el camí el passat 23 de març, li van seguir Prat, Olot, Llagostera, Andorra, Nàstic, finalment, Badalona i els dos filials (Barcelona B i Espanyol B) i aquest dilluns 6 ha completat el grup el conjunt ilerdenc.

Segons ha informat l'entitat que presideix Albert Esteve, "aquest expedient s'aplicarà al 70% del total de 56 treballadors i treballadores de l'entitat". No obstant això, "el club garanteix el pagament durant aquest mes d'abril de 2020 del 100% de la mensualitat"

Videoconferència (3a)

D'altra banda, aquest dimarts 7 es produirà, tal com vam publicar aquest passat dissabte, la videoconferència entre l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i els 19 capitans del Grup V de Tercera Divisió amb la finalitat de recollir totes les inquietuds dels futbolistes.

Recordem que han presentat ERTO clubs de tercera com L'Hospitalet, Terrassa, Granollers, Cerdanyola, Castelldefels, Peralada, Pobla Mafumet i Figueres. Per contra, NO ho han fet i,  han pactat en alguns casos acords de futur amb els seus jugadors, Sant t Andreu, Igualada, Santfeliuenc, Manresa, San Cristóbal, Horta, Vilassar Mar, Vilafranca , Sants i Banyoles.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies