logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Jesus i Maria destitueix Antoni Teixidó i fa fora mitja plantilla

Publicat per: redaccio 28 de setembre de 2016


Primera novetat a les banquetes de Primera Catalana. El veterà Antoni Teixidó ja no és l’entrenador d’una UD Jesus i Maria que també obre la porta de sortida a molts integrants de la seva plantilla

Antoni Teixidó ja no és l'entrenador del Jesus i Maria... i no marxa sol // FOTO: fcsantboia.cat

Antoni Teixidó ja no és l'entrenador del Jesus i Maria... i no marxa sol // FOTO: fcsantboia.cat

Tan sols després de quatre jornades de competició, la nòmina d’entrenadors del grup segon de Primera Catalana ja pateix el primer relleu. Segons va informar anit eltravesser.cat, Antoni Teixidó deixa de ser el tècnic del Jesus i Maria. José Mari Aliau i el fins ara entrenador del filial, Gerard Capera, compondran el tàndem tècnic que es posa a partir d’ara al capdavant de l’equip.

L’adéu de Teixidó i el seu staff no és l’únic. El club també dóna la carta de llibertat a una sèrie de jugadors en considerar que “essent una plantilla amb els majors costos a Primera Catalana, no està donant el rendiment esportiu que l’entitat es mereix ocupant a data d’avui una de les posicions de descens directe a segona catalana”, segons explica la UD Jesus i Maria mitjançant una nota difosa aquest dimarts.

L'entitat ebrenca va prendre aquesta decisió un dia després de la Junta General Extraordinària de socis celebrada dilluns passat, en què un nombre d’associats que encara no havien renovat havien amenaçat amb no fer efectiva la renovació del seu carnet si no es prenia “una decisió dràstica”, descontents per l’inici del campionat de la plantilla i per considerar que “el seu rendiment esportiu no era adequat a la remuneració que percebien”.

L’entitat no ha facilitat públicament el nom dels futbolistes que seran donats de baixa, tot i que sí ha decidit “donar continuïtat als jugadors locals Albert Torres, Sebas Albacar i Sergi Curto, als jugadors de les Terres de l’Ebre com són Raül Jiménez, Marc Masdeu, Jesús Ferreres, Adrià Valsells i Brayan Hurtado i al jugador del camp de Tarragona Raül González pel seu compromís més que demostrat amb el club de l’Aube sent un dels artífexs de l’ascens de fa dues temporades, als quals es sumaran diversos jugadors del filial per completar una plantilla que competeixi sense cap pressió a la primera catalana i intentar acabar dignament la temporada lluitant i defensant els colors roigiblancs”.

En altres paraules, Álex Borrull, Edu Escoté,  Carlos Herrero, Hugo Formós, Raúl Istoc, Joan Canaldas, Ike Romera, Johan Rosero, Mauri Ulla, Nico Díaz, Alberto Cuenca, Danilo Peinado i Guillem Navarro acompanyen Antoni Teixidó en el camí de sortida d’una UD Jesus i Maria on el tècnic va arribar a l’inici de la segona volta de la temporada passada, després que l’entitat prescindís del tècnic que havia començat la campanya, Àngel Garcia.

Es dóna la curiosa circumstància que en aquell mateix exercici 2015-2016, Teixidó ja havia estat rellevat del càrrec a un altre club, ja que va començar la temporada al CF Amposta i va ser substituït per Albert Company després de la jornada 10. En aquest cas, la normativa el va permetre ocupar dues banquetes diferentes a la mateixa categoria durant la mateixa temporada.

Teixidó obre la llista de les destitucions a la jornada 4 de competició del grup 2 de Primera Catalana, una més tard que al primer relleu de la temporada passada. En aquell cas, va ser el Reddis qui, després de la jornada 3, va convidar a sortir del club a Gregorio Rodríguez després de sumar tres derrotes. Miquel Aguza el va substituir fins a final de temporada però no va poder evitar el descens del club de Mas Tallapedra.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies