20 gen. 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El futbol català votarà Rubiales

Publicat per: Manuel Segura Martinez 16 de maig de 2018


Onze representants de la FCF acudiran aquest dijous a Las Rozas amb motiu de les eleccions a la Presidència de la Federació Española. Excepte sorpresa, el suport català serà per a Luis Rubiales

MANUEL SEGURA @ManuelSeguraM

Las Rozas acull aquest dijous l'Assemblea de la Española/ FOTO: RFEF

Encara que el vot és secret, no sembla que hi haurà entorn de la votació que els onze representants del futbol català, inclòs el president de la Territorial, Andreu Subies, executaran aquest dijous.

Entre altres raons perquè, encara que cap dels dos aspirants s'ha mogut de Madrid per explicar el seu programa –només voten els seus 139 assembleistes i no els clubs de futbol-, l'extresorer Larrea ni s'ha molestat a convèncer a Subies. El futbol català votarà Luis Rubiales excepte sorpresa que mai cal descartar quan es parla de l'Española

Tampoc feia falta tal 'esforç' de l'exresponsable del tresor federatiu, ja que Subies va abandonar la Comissió Delegada i qualsevol possibilitat de col·laboració directa amb qui anés un dels col·laboradors més directes d'Ángel Villar.

Cal recordar que, si cap dels candidats aconsegueix la majoria absoluta en la primera volta, es realitzarà una nova votació en la qual bastarà la majoria simple.

Representants de la FCF

Espanyol, Girona i Barcelona com a clubs professionals, Santfeliuenc i Cornellà com no-professionals, Victor García Verdura com a àrbitre, Marc Vives com a entrenador, José Manuel Segòvia, com a futbolista no-professional, Sala 5 Martorell com a club de futbol sala, Paco Sedano com a futbolista professional de futbol sala, i el president Andreu Subies tenen l'última paraula del futbol català en Las Rozas.

Per cert, Subies, ja a Madrid, ha hagut de tornar a Barcelona per acudir a l'enterrament del directiu de la Catalana, Quim Sala EPD.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com