logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Cornellà-Lleida Esportiu es prorrogarà a comissaria

Publicat per: redaccio 12 de març de 2018


El director esportiu del Cornellà, Andrés Manzano, surt al pas de les presumptes denúncies que el Lleida Esportiu i Jordi Esteve, en particular, han plantejat aquest dilluns després del xoc de Lliga disputat el diumenge (1-0)

MANUEL SEGURA @ManuelSeguraM // JORDI MESTRES @jordimestres7

Jordi Esteve i Andrés Manzano, directors esportius de Lleida Esportiu i Cornellà // FOTOS: FutbolCatalunya

"Va ser un rampell per ambdues parts, un moment de nervis pels dos costats", afirma a FutbolCatalunya el director esportiu del Cornellà, Andrés Manzano, qui afirma "no haver empès a ningú ni haver insultat a ningú de Lleida ni de cap costat". Acusat per part visitant d'una agressió al seu col·lega lleidatà, Manzano aclareix que "el que va passar ve explicat amb precisió en l'acta del partit. Aquí no es parla d'agressió perquè no va ser una agressió sinó un clatellot. No va estar bé i em penedeixo però tampoc cal anar a més".

La raó clau per la qual l'executiu del Cornellà va reaccionar així es va produir, segons les seves paraules, en veure "com Jordi Esteve va empènyer a un dels nostres empleats. Primer li vaig dir que marxés cap al vestidor i no va fer cas i després li vaig donar la clatellot, és veritat, i no va estar bé com tampoc va estar bé la seva actitud". Prosseguia Manzano, dient que "no tinc res ni contra Jordi Esteve ni el seu germà ni contra ningú de Lleida, només faltaria, encara que aquí s'oblida que hem estat dues parts. Jo estic molt tranquil i es recull perfectament a l'acta".

De cara al futur "li desitjo el millor al Lleida Esportiu i, si juga la promoció d'ascens, sempre aniré amb ells tret que s'enfrontessin al Cornellà". Això significa que si hi ha denúncia "l'afrontarem i ja està. Aquest tipus de situacions s'han vist moltes en el futbol i no cal anar més enllà". Oficialment la UE Cornellà va publicar aquesta nota durant el dia d'avui.

Anunci de denúncies

Mentre, a Lleida, segons ha explicat aquest dilluns el periodista de Catalunya Ràdio, Dani Badia, es preparen diverses denúncies contra el citat Andrés Manzano i l'entitat del Baix Llobregat. De fet, el mateix president Albert Esteve reconeixia que esperaven una trucada des de Cornellà aquest dilluns, cosa que no s'havia produït a l'hora de redactar aquesta notícia.

Albert Esteve afirmava que “no és un bon exemple de relació de clubs i els fets són molt greus” i que “és una cosa que no podem consentir, ja que es tracta d’una falta de respecte”. El president confirmava que Jordi Esteve denunciarà Andrés Manzano a títol personal i també ho farà el Lleida Esportiu, tant amb Manzano com el Cornellà com a entitat responsable.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies