logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El CE Manresa inicia una nova temporada per buscar el camí a Tercera

Publicat per: redaccio 5 de setembre de 2016


Des que Jose Luís Correa va entrar com a president del CE Manresa l’any 2011 les coses al Nou Estadi municipal del Congost han canviat molt. Va agafar el club en una situació extremadament precària en tots els àmbits: social, econòmic, esportiu

CARLES JÓDAR @carlesjodar
El CE Manresa és un clar candidat a tot a la 1a Catalana / FOTO. CE MANRESA

El CE Manresa és un clar candidat a tot a la 1a Catalana / FOTO. CE MANRESA

El CE Manresa, un equip que fins aleshores havia estat un dels clàsics a la 3a divisió, va arribar a caure a categories territorials i amb un futur extremadament incert.

Però el president del CE Manresa i el seu equip han canviat el club com un mitjó. Al Nou Congost hi torna ha haver vida. Centenars de nens i nenes corren diàriament darrera d’una pilota. Fins i tot la canalla de families amb situació de vulnerabilitat tenen el seu espai a través de la ONG Diapo. I a tot això, ara falta una fita: retornar definitivament a la tercera divisió.

El club es profesionalitza en la seva estructura i fins i tot, aquesta temporada, comptarà amb un gerent, en Francesc Ledesma, un home de confiança de Correa i que coneix el club de dalt a baix. El futbol base cada cop es treballa més i millor.

L’objectiu, que no obsesió

En les darreres cinc temporades, Dani Andreu, des de la banqueta, va aconseguir millorar qualitativament al primer equip del CE Manresa, però la pasada temporada va quedar a les portes de l’ascens. Dani Andreu va decidir canviar d’aires i ara el torn és per a un entrenador experimentat com en Dani Fernández, que agafa la responsabilitat de dirigir el primer equip del club on va començar la seva carrera.

Amb ell es manté una base de l’equip de l’any anterior, tot i que també hi ha hagut noves incorporacions a l’hora que es continua tenint com a objectiu donar espai als jugadors que provenen de la base.

Dani Fernández no amaga que l’objectiu és la tercera divisió. Però no té presa. Tot i que ha signat per un any es preveu que el seu projecte pugui tenir continuitat pasi el que pasi. I si una cosa ha demostrat l’actual directiva manresana és tenir paciència, molta paciència, conscient que els èxits són fruit del treball constant del dia a dia. I al CE Manresa tothom és conscient que si no és aquesta, serà la propera i si no la propera, però el retorn a la tercera divisió ha d’arribar. Les eines (i no és només una questió presupostària), s’hi estan posant.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies