13 nov. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El candidat Ballesté admet que ficar-se a l'Hospi és "un marrón"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 10 de juny de 2016


Santi Ballesté, candidat a la presidència del CE L'Hospitalet, va presentar aquest divendres el seu ambiciós programa per assumir aquesta responsabilitat a partir de la nit del dilluns 13

@ManuelSeguraM

Santi Ballesté, candidat a la presidència del CE L'Hospitalet / FOTO: FUTBOLCATALUNYA

Santi Ballesté, candidat a la presidència del CE L'Hospitalet / FOTO: FUTBOLCATALUNYA

Envoltat de 40 socis del CE L'Hospitalet i durant 1 hora i 45 minuts, Santi Ballesté va desgranar un ambiciós projecte esportiu sota el eslògan de 'Perquè torni L'Hospi, canviem L'Hospi". Replet de bones idees i sota una filosofia d'unitat i il·lusió, qui va ser directiu durant cinc anys amb Miguel García, va passar aviat al cara a cara amb tots els presents.

Això sí, "sense voler prometre res que no anem a complir", sense ficar-se amb "els nostres competidors", encara que després li va donar de manera indirecta en afirmar que "el meu fill, que juga en l'infantil D, m'ha dit que si surto president, deixarà l'equip per ètica, 'chapeau'" i piropejant fins a la sacietat a "Miguel García, el nostre president honorífic, també va deixar en el aire per què va perdre la seva condició de soci quan se’n va anar com a directiu al Barcelona B i va tornar a afiliar-se un any i mig després. La insistència dels joves socis riberencs li van portar a solucionar la qüestió amb "això és un tema particular meu".

Envoltat de companys de junta com David García i diversos il·lustres assessors com el notari Sergio González, el representant Mágico Díaz  i l'empresari Pepe Oriola, Ballesté es va autocalificar com "una persona oberta, clara i honesta", va destacar que "la meva voluntat mai s'imposarà a la junta. Jo no sóc presidencialista" i es va agradar a l'hora de situar a l'Hospi "a Segona Divisió en 4/5 anys".

Mágico Díaz, amb la candidatura de Sant Ballesté/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

Mágico Díaz, amb la candidatura de Sant Ballesté/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

NOMBRES DESCONCERTANTS

A l'apartat econòmic, el candidat hospitalenc va mostrar llacunes desafortunades. "Deutes i pèrdues existeixen. Sobre el primer apartat puja a un milió d'euros per Seguretat Social i Hisenda i sobre el segon s'ha pogut esbandir gràcies a figures com Miguel García". Se li va insistir sobre el "forat" econòmic. "Ningú ha malgastat diners", va dir mentre sonaven tímides xiulades, però "no tornarà a passar el que ha passat".

Poc després va començar a donar detalls. "Es deuen 18.000 euros al Cornellà pel traspàs (20.000) de Ruibal al Betis B, però trucaré a Manzano perquè m'ho perdoni, 15.000 a Cifuentes, 12.000 a tres jugadors que han denunciat al club i 11.200 més als metges". Sobre la desviació de gairebé mig milió d’ euros que es va reconèixer en l'última Assemblea, res més.

Socis del CE L'Hospitalet aquest divendres/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

Socis del CE L'Hospitalet aquest divendres/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

La sinceritat es va imposar al final. Això és un 'marrón', sí. Venim a servir al club de la nostra ciutat, no hi ha un altre objectiu"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com