logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Birmingham 'vestirà' de verd a Cornellà

Publicat per: redaccio 7 de setembre de 2018


Un històric del futbol britànic com és el Birmingham (1875) ha tancat un acord de col·laboració amb un altre històric com és la UE Cornellà (1951) per als pròxims quatre anys amb un més opcional. L'objectiu comú és arribar el més lluny posible

Acord de col·laboració amb el Birmingham/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

Encara que no es va personar ni un sol representant de l'Ajuntament de Cornellà –estaven convidats i, per descomptat, l'alcalde Antonio Balmón va ser el primer a rebre la comunicació- la Unió Esportiva va presentar un acord de col·laboració amb el Birmingham per a les properes quatre temporades; és més l'acord, que culminarà el gener del 2019 desprès de la corresponent 'due diligence', contempla un altre any més d'afegit.

Sense especificar ni durada ni percentatge en l'accionariat de la Societat Anònima Esportiva, el projecte "no és a llarg termini sinó a mitjà", va afirmar el director esportiu del club, Andrés Manzano, un acord "necessari per seguir creixent" i després d'un any de converses". Els 'verds' poden "aportar un important afegit a l'àrea de formació". A aquest respecte Manzano va recordar que els anglesos ja han desplaçat aquests últims mesos el seu segon equip i a diversos futbolistes i ja s'ha establert aquest contacte esportiu amb total satisfacció.

Això tampoc significarà "prioritat" en quant a jugadors, és més, l'entitat del Baix Llobregat té les mans lliures per mantenir o obrir noves relacions de col·laboració amb altres clubs.

Andrés Manzano, Àlex Talavera i Xuandong Ren/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

El president Alex Talavera, que no va dubtar de qualificar de "dia especial i històric" la presentació de l'acte, creu que "ens donarà estabilitat econòmica, esportiva i socialment. Hem triat un bon company de viatge". Per cert, Talavera va afegir que el Consistori estava informat de les reunions i intencions del club que presideix així com que estaven convidats "de manera global" a l'acte a la seu social del club. Una altra cosa va ser la resposta dels seus representants polítics que mantenen la instal·lació.

Els 'blues', encantats amb els 'verds'

En nom del Birmingham va acudir el seu CEO Xuandong Ren. Els anglesos, controlats per un holding esportiu amb seu a Hong Kong, juguen en la Championship, la segona divisió, i són molt ambiciosos. "La primera raó és que a la meva dona li agrada Barcelona", va comentar amb un gran somriure l'executiu del club anglès. Més de debò va afegir que "hem fet un seguiment històric del club i reconeixem el bon treball realitzat i els seus recursos. Confiem plenament en el criteri esportiu del club i deleguem totes les posicions tant a nivell esportiu com econòmic"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies