13 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Barça B comença a caminar aquest dimecres

Publicat per: redaccio 11 de juliol de 2018


La temporada 2018-2019 ja està aquí i, si dilluns passat va arrencar el Peralada-Girona, i dimarts ho ha fet l'Espanyol B, aquest dimecres li toca al Barcelona B de García Pimienta

Javi Garc ía Pimienta, entrenador del juvenil del FCB/ FOTO. VICTOR SALGADO/FCF

Sense calendari, sense data prevista d'inici i amb poques dades sobre les novetats que l'actual president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, va garantir abans de la seva arribada, comencen a aparèixer els equips del grup III de la Segona Divisió B.

El dilluns es va estrenar el Peralada-Girona de Narcís Pelach 'Chicho' i ho va fer a Riudarenes, ja que en el Municipal s'està plantant l'herba artificial. Aquest dimarts va debutar l'Espanyol B de David Gallego amb multitud de canvis després del seu retorn a la 2aB. I aquest dimecres li toca torn al Barcelona B de Francesc Javier García Pimienta.
Els blaugrana, pendents de renovacions, de tancar la plantilla i d'esperar a veure amb els futbolistes que disposarà aquesta pretemporada, han de sortir per totes des del principi.
Al llarg d'aquesta setmana també apareixerà en escena l'Olot de Raúl Garrido (dijous 12). Per a la setmana vinent, concretament el dilluns 16, està previst el debut del Badalona de Ramon María Calderé, últim tècnic a signar pels escapolats, Lleida Esportiu amb Gerard Albadalejo i Sabadell de la mà de Toni Seligrat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com