logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

EFAC, de nouvingut a candidat a l’ascens

Publicat per: Carola Ugrinovic 3 de febrer de 2017


Vuit jornades sense conèixer la derrota, màxim golejador de la categoria amb 37 gols i tan sols 3 partits perduts. Aquestes són les excel·lents xifres que han permès a l’EFAC entar de ple en la lluita per l’ascens a Tercera

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
Una alineació de l'EFAC d'aquesta temporada // FOTO: @EFAC1926

Una alineació de l'EFAC d'aquesta temporada // FOTO: @EFAC1926

101 gols a favor -97 a la Lliga regular- van ser els responsables de què es convertissin en els màxims anotadors del grup 5 de Segona Catalana la temporada passada. Un futbol espectacle i una eficàcia golejadora que es van veure recompensats, fa poc més de 5 mesos, quan l’EFAC va arribar a la Primera Catalana després d’un playoff d’ascens molt dur i complicat contra l’Espluquenc.

Una vegada establerts a la categoria, les coses no van ser gens fàcils, sobretot al començament. Un inici irregular, intercalant grans victòries amb derrotes doloroses, van deixar clar que l’adaptació requeriria temps.

Però diuen que el  temps acaba posant a cadascú on li correspon i això, precisament, ha succeït amb l’Almacelles. Una vegada els de David Giménez van agafar-li el pols a la competició, tot va anar rodat. Sis victòries consecutives i 14 punts de 16 possibles van donar un cop de moral al conjunt lleidatà, consolidant-lo a la part alta de la taula.

Ara, amb gairebé tota la segona volta per endavant, el paisatge que se li dibuixa a l’equip és immillorable. Ser els màxims golejadors de la categoria amb 37 gols i un dels menys golejats han portat a l’equip fins a la segona posició de la classificació capficant-los en la lluita per l’ascens.

Un bloc compacte

El bon ambient al vestidor almacellenc contribueix al bon moment de l'equip //FOTO: @EFAC1926

El bon ambient al vestidor almacellenc contribueix al bon moment de l'equip // FOTO: @EFAC1926

El bloc compacte de la temporada passada, un cos tècnic que coneix a la perfecció als  seus jugadors i poder comptar amb un davanter com l’Héctor Badia (37 gols l’any passat i 12 en l’actual) en les seves files, són les bases de l’èxit d’aquest EFAC.

Les poques incorporacions en el mercat d’estiu van aportar una dosi extra de qualitat a un vestidor, ja d’origen, dotat de molta classe. Línia per línia l’equip s’ha mostrat competitiu i és, aquesta competència, la ‘culpable’ del seu gran rendiment.

Unitat, fortalesa defensiva i gol, fan que l’Almacelles continuï sorprenent tothom amb un futbol alegre, dinàmic i molt ofensiu com demostren els seus números.

Ningú sap on està el sostre d’aquest equip o si aconseguirà jugar el playoff d’ascens a final de temporada, no obstant i, sense cap mena de dubte, els hem d’agrair les tardes de bon futbol que ens estan brindant.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies