logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

EF Mataró-Jàbac Can Jofresa: curioses coincidències

Publicat per: redaccio 9 de maig de 2019


És el que té el calendari i la competició. Dos històrics com la EF Mataró i el Jàbac Can Jofresa es juguen la glòria i la vida aquest cap de setmana. Els dos buscaran el mateix en la Lliga Nacional Juvenil i en la Divisió d'Honor Infantil

EDUARDO BERZOSA
Mataró, Kiko Parcerisas

Il·lusionats de la mà de Kiko Parcerisas/FOTO. Eduardo Berzosa

Busquen el mateix i parteixen en similars circumstàncies. El juvenil del Jàbac Can Jofresa (LNJ) suma un punt més (59) que la EF Mataró, a falta de dues jornades per al final de la Lliga, mentre el primer infantil (DHI) dels maresmencs porten avantatge (30) respecte als egarencs. Curiositats de la classificació pel que hi ha en joc un ascens a la Lliga Nacional Juvenil i/o un descens a la Preferent Infantil.

El futbol té aquestes coses i, com ens recordava el coordinador mataroní Kiko Parcerisas, "a benjamins també estàvem molt igualats en la zona de descens fins fa molt poc". Ara ho té pitjor l'Escola i lluitarà amb l'Aqua subsistir en l'elit infantil.

Jàbac, LNJ

Els juvenils del Jàbac tenen un punt més que l'EF Mataró/FOTO. Eduardo Berzosa

"Ho tenim complicat els dos equips i en les dues categories. És curiós que ens la juguem en juvenils i infantils, sí, encara que, si pogués triar, em decidiria per no baixar a preferent", afirma Kiko, responsable del juvenil de l'EF Mataró i coordinador de l'entitat. "Costa moltíssim pujar a la Divisió d'Honor i perdre-la seria un cop dur. No obstant això, la nostra valoració dels tècnics i dels jugadors serà la mateixa tant si es mantenen com si caiguessin. Han lluitat moltíssim i només podem felicitar-los. Només podem lluitar i lluitar".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies