logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Dies claus per la vida del CDC Torreforta

Publicat per: redaccio 26 de desembre de 2013


És una de les grans preocupacions de la Federació Catalana. Ningú sembla apostar pel futur d'un històric com és la Cultural Torreforta. Els impagaments tenen la culpa d'una situació incòmoda i desesperant

Tal com es podia llegir al Mundo Deportivo aquest dijous, la situació que està travessant la Cultural Torreforta manté al futbol català expectant. Ni és el primer ni és l'únic cas encara que les notícies que arriben des de la ciutat estan molt lluny de l'optimisme.

Ho reconeixia a ‘Tarragona Ràdio’ aquesta setmana el tècnic José Miguel López, “ el projecte seria la continuació de l'any passat, però mira les dates en les que estem.  La idea és continuar, però l'equip està encara per fer”. Aquesta és la realitat i té data de caducitat: 1 d'agost.

Aquest és el dia per començar la temporada 2013-2014. Un repàs al MERCAT de futbolcatalunya.com evidència que, al igual que l'Andorra, no han incorporat a cap futbolista. És el que marca la llei: si hi ha pagaments pendents, no admeten fitxes.

Segons les últimes informacions la solució pot estar molt prop de trobar una sortida encara que tothom haurà de cedir si desitgen seguir a la competició.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies