logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

LNJ: 90' per a decidir un títol

Publicat per: Eduardo Berzosa 14 de maig de 2019


Preparin-se per a aquest pròxim dissabte amb un final apassionant en la Liga Nacional Juvenil: Barça 78 punts, Damm i Espanyol, 76. Els blaugrana parteixen amb avantatge però el Mollet, el seu rival, es juga la permanencia

EDUARDO BERZOSA

Fran Artiga , Barcelona

Fran Artiga i el seu equip tècnic/FOTO: Eduardo Berzosa

En principi l'avantatge el té el Barcelona de Fran Artiga. Juguen en la Ciutat Esportiva Joan Gamper, depenen de si mateixos i compten amb dos punts d'avantatge respecte als seus perseguidors clar que la Damm de Martín Posse és qui millor gol-average té dels tres implicats. És un detall més, ja que, insistim, els barcelonistes ho tenen a la seva mà.

 Davant estarà un Mollet desesperat que necessita guanyar o guanyar per a sortir d'aquest pou del descens i que tant At. Segre com Nàstic B 'punxin' enfront de l'Espanyol de Luis Blanco i el Vilaseca, respectivament. Aquests tres punts valen or.
Amb horari unificat (dissabte 17.30 hores), menys els partits de Badalona i Llagostera on no hi ha res en joc, la LNJ afronta els seus últims 90 minuts de competició.

Luis Blanco, Espanyol

Luis Blanco encara confia en els seus/FOTO: E.Berzosa

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies