logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Dani Matallín (Espluguenc), l’home que sempre marca

Publicat per: redaccio 23 de setembre de 2015


L’Espluguenc és el líder en solitari del grup 3 de Segona Catalana, amb tres victòries als tres primers partits. I una de les claus és el moment dolç d’un futbolista que no deixa de veure porta

Matallín, al centre, celebrant un dels seus gols a l'inici de Lliga // FOTO: cfaespluguenc.com

Matallín, al centre, celebrant un dels seus gols a l'inici de Lliga // FOTO: cfaespluguenc.com

No és fàcil marcar a les tres primeres jornades de Lliga a Segona Catalana. De fet, Matallín és l’únic que ho ha aconseguit. Un gol al camp del San Mauro (0-3), un altre davant l’Olímpic Can Fatjó (3-1) i els dos marcats al camp del Moja (0-2) el permeten presumir d’aquesta marca en una temporada històrica pel CFA Espluguenc, que commemora els seus 25 primers anys d’activitat.

Dani viu la seva segona temporada al club del Salt del Pi. La passada campanya va disputar 22 partits i només va poder marcar 2 gols a la Lliga. Enguany, en tres partits ja ha multiplicat per 2 el seu registre de la 2014-2015. De fet, es podria dir que porta quatre partits consecutius marcant al campionat, ja que també va fer gol al darrer partit de la temporada anterior, al camp del Sant Cugat.

Nascut el 14 de juny del 1995 i resident a El Prat de Llobregat, el planter del Delta Prat va ser el bressol esportiu de Daniel Matallín Baena abans de canviar de ciutat i passar a defensar els colors del Juvenil de la UE Castelldefels la temporada 2012-2013. Al seu historial figura un partit de Tercera Divisió, ja que va jugar els darrers minuts del partit que l’equip de la Riera dels Canyars, llavors dirigit per Eloi Martínez, va disputar a Vilatenim contra el Figueres, l’11 de febrer del 2013, substituint Nakor Bueno. També va anar convocat al Palamós-Castelldefels del 17 de març, però no va saltar al camp.

El jove davanter va passar la temporada 2013-2014 a la Unificació Bellvitge Juvenil. A les ordres de Raúl Paje, Matallín va ser el segon màxim realitzador de la plantilla, amb 8 gols, tres dels quals els va marcar el 25 de gener del 2014, a la Feixa Llarga contra el Rubí (5-1). I de L’Hospitalet va passar a Esplugues, la seva darrera etapa –per ara- al seu recorregut esportiu. L’estiu del 2014 s’incorporava a l’Espluguenc i ara afronta la seva segona campanya.

Si segueix en aquesta progressió, Matallín pot plantar cara als grans especialistes del gol del grup 3 de Segona Catalana, on la temporada el màxim realitzador va ser el jugador del Suburense Josep Maria Marcé, amb 23 dianes. Darrere d’ell va quedar l’especialista del Gornal Israel Frieros (22) qui, per cert, aquesta temporada ja ha vist porta tres cops. Però a l’Espluguenc no volen que s’aturi l’idil·li amb el gol d’un pratenc en ratxa.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies