logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Consulta d'Ivan Carrillo a la Federació

Publicat per: redaccio 22 de febrer de 2019


L'exaspirant a candidat de la Federació Catalana de Futbol, Ivan Carrillo, ha enviat un escrit a la FCF on sol·licita una resposta clara entorn del procés penal en el qual està immers l'expresident, Andreu Subies

Iván Carrillo, president del Gavà/ FOTO: F.C.

Ivan Carrillo, president del Gavà, i exaspirant a candidat per a la Federació Catalana de Futbol ha enviat un escrit a aquest organisme on realitza tres preguntes respecte al procés que es manté en curs amb Andreu Subies i Josep Contreras com a protagonistes. El desig del remitent passa per saber exactament quin és o ha estat el posicionament de la FCF després de diversos mesos transcorreguts des que va saltar la polèmica a escena.

En concret, segons ha tingut accés Futbolcatalunya al document, es pregunta que:

1) S'ha personat la FCF en la causal penal citada per a la defensa i els drets i interessos dels afiliats?

2) En el supòsit de no personació, té prevista la federació personar-se en referenciada causa penal i defensar els drets i interessos dels afiliats?

3) En el supòsit de personació, per què no s'ha informat als afiliats de citada eventualitat?, i s'ha pres alguna mesura per a restablir els interessos dels afiliats que hagin pogut veure's compromesos pels fets investigats? 

La FCF segueix a l'espera

La postura de la FCF passa per l'admissió de l'escrit de Carrillo, com no podria ser d'una altra manera, afegeix que ja estan personats en la causa i que hi ha una pòlissa administrativa que cobreix "la responsabilitat civil" dels seus membres i que "si hi hagués perjudici per a la Federació, s'actuaria en conseqüència". El procés està en curs i poc més se sap des que va ser públic el cas.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies