logo Futbolcatalunya
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Centeno i l'EE Guineueta, 'cremats' amb l'Ajuntament

Publicat per: Manuel Segura Martinez 5 de juny de 2020


El president de l'EE Guineueta, José Centeno, no oculta el seu autèntic malestar amb l'Ajuntament de Barcelona. El regidor d'Esports, David Escudé, i l'alcaldessa, Ada Colau, no compleixen i l'entitat ho està pagant

@ManuelSeguraM
José Centeno, Guineueta

José Centeno, sempre ben protegit // FOTO: Facebook J.C.

Poques vegades hem escoltat tan encès al president de l'EE Guineueta, José Centeno, però la realitat que envolta a l'entitat de Nou Barris ha disparat el malestar general. És més, les últimes declaracions del regidor d'Esports, David Escudé, a BTV fa uns dies han fet explotar al seu màxim responsable i als seus aficionats.

"Escoltes a Escudé i diu que t'ajudaran i només fa tres setmanes que ens han comunicat per carta que no ens pagaran el 25% de la subvenció que l'Ajuntament havia aprovat per als nens que fan esport fora de l'horari escolar. Tot estava signat, triguen a més, un any a pagar i ara diuen que no pagaran l'últim termini i que no ens preocupem de res. Paga primer i després ens dius el que vols fer però no a l'inrevés!".

Ada Colau, David Escudé, EE Guineueta

Ada Colau (Alcaldessa) i David Escudé, Regidor d'Esports // FOTO: EE Guineueta

SOBRE LES AJUDES

"Són ajudes que hem de gestionar els clubs, que hem d'avançar i fer de banquers els clubs qualsevol associació de pares; és una ajuda que es dóna a tots els nens que practiquen tota mena d'esport fora d'horari, depèn dels ingressos de cada família. Els pares només han de presentar la documentació a l'Ajuntament; el primer pagament ens el fan al Novembre-Desembre (50%), el segon, al Febrer-Març (25%) i l'últim (25%), ara –en el 2018 el vam cobrar al desembre!!-. I ara diuen que no el cobrarem. On estan les ajudes si acabes de dir-me que m'acabes de 'matar'?"

"La carta l'han enviat a totes les entitats, associacions de pares, a tothom ens han enviat la carta o a la mateixa Fundació Babá que ajuda als nens. N'hi ha coses que no. Una altra cosa igual: han començat totes les obres del Districte menys la pista que tenim aquí i ningú pot anar a treballar allà perquè està barrat. És vergonyós. Després diuen que et 'cremes' però és que et treuen les ganes de tot”.

7 MESOS DE RETARD

"L'obra s'hauria d'haver acabat a finals de Febrer o principis de Març i ens anirem a més de 7 mesos. La temporada passada no vam poder fer res en tota la temporada i ens anirem a Desembre com a mínim".

EE Guineueta, gespa

El CEM de la Guineueta llueix així // FOTO: EEG

GESPA PERILLOSA

"Això de la gespa és de jutjat de guàrdia. Passes fotos i et diuen que té una durada de 12 anys. Això sí, em diuen que els col·legis han de venir a fer gimnàstica i esport i han de venir de 8 a 13h i de 14.30 fins a les 17h per un preu irrisori i jo assumeixo inicialment la despesa amb el meu personal. La gespa es va enfonsar en una banda, en molts llocs hi ha pegats i això ens obligarà a dir als col·legis que no vinguin. No entenc res, que vagin els 7 col·legis a la Plaça Sant Jaume".

INSTAL.LACIONS OBERTES?

"Som aquí amb tots els permisos perquè tenim gent que desitja llogar les seves hores i practicar esport complint totes les normes. Hem desinfectat  l'instal·lació, els hem passat al pla de seguretat, ens hem avançat a ells pagant nosaltres. Està demostrat que, com millor desitges fer-ho, pitjor amb aquest Ajuntament”.

Luis Gallego, a la dreta, amb el seu ajudant, Sergi, i el president de l'EE Guineueta, José Centeno // FOTO: @EEGuineueta

Luis Gallego, a la dreta, amb el seu ajudant, Sergi, i el president de l'EE Guineueta, José Centeno // FOTO: @EEGuineueta

L'AIGUA, UN ALTRE PROBLEMA

"És l'últim. L'Ajuntament contracta una empresa per a controlar la legionel·la i ve una altra brigada que, quan veu que tot està tancat, talla l'aigua i buida els dipòsits. Arriba l'empresa de control, no veu aigua, i clar, cal desinfectar ara totes les canonades perquè la legionel·la necessita aigua calenta per a 'matar-la'. És increïble, pitjor no es pot fer"

"És una darrera d'una altra i això que jo pensava que el nou Regidor, David Escudé, és un home centrat i que li agrada l'esport, però la descoordinació és total. Que deixin a la gent que sap; aquí en el Districte portem un any sense Regidor perquè primer va haver-hi una Regidora que ni va trepitjar aquest Districte per a res perquè va estar malalta, i va ser destituïda en l'últim ple. Tot això cansa, crema, i no hi ha manera. Que deixin treballar als tècnics que saben i no a aprenents."

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies