logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Castellserà torna a somriure en el camp

Publicat per: redaccio 30 de setembre de 2015


La història del Club Atlètic Castellserà val la pena exposar-la com a exemplar. Després de 10 anys absent, va tornar a 4a Catalana l'any passat i va pujar. Ara, a Tercera, agraeixen l'esforç sense marcar-se grans objectius

REPORTATGE FCF
Castellserà 2015 / FOTO: FCF

Castellserà 2015 / FOTO: FCF

Val la pena llegir el text i escoltar el vídeo que la Federació Catalana mostra a la seva pàgina web sobre el Club Atlètic Castellserà. És la història d'un modest del futbol català que, després de deu anys oblidat, torna a somriure en el terreny de joc. Sense grans objectius, com reconeixen els seus responsables, però amb ganes de donar vida un poble i als seus voltants. I ho estan aconseguint.

En la seva estrena de Quarta Catalana va haver-hi ascens i aquest curs ja ha sumat el seu primer triomf (enfront del Rialp) en les quatre jornades de competició que ja s'han disputat.

El president del club, Oriol Folguera va explicar a la FCF TV que “un grup de joves del poble van ser els que van tornar a activar l’equip. Es va engegar gràcies a la iniciativa del jovent del poble” i això els ha servit per tornar a la competició.

No obstant això, “l’objectiu és fer un paper digne i fer-ho de la millor manera possible”. Més o menys el mateix que manté el seu delegat Ramon Vilalta per qui la clau és “la unió dels jugadors, la base de l’equip és del poble i dels voltants. D’aquí surt la unió”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies