logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Carrillo anima el debat electoral amb Soteras

Publicat per: redaccio 12 de setembre de 2018


130 avals ha presentat aquesta tarda el precandidat Iván Carrillo a la presidència de la Federació Catalana; d'altra banda, Joan Soteras ha 'golejat' amb 918. Ara, la junta electoral té la paraula. En les properes hores se sabrà si hi ha urnes

Carrillo/Soteras,m Soteras/Carrillo o tots dos/ FOTO: F.C.

"Jo ja he guanyat avui. Avui ha guanyat la democràcia i em sento molt satisfet pel gran treball que ha fet el meu equip de 16 col·laboradors". Així de rotund ha comparegut davant els mitjans de comunicació el precandidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, Iván Carrillo.

Poc abans, Joan Soteras ja havia acudit al carrer Sicília amb 918 avals sota el braç, 788, més. Les pròximes hores decidiran si hi ha urnes en el futbol català l'1 d'Octubre .

Soteras 'goleja'

Joan Soteras i el seu equip van ser els primers a arribar. Envoltat dels exdelegats de la FCF, l'expresident del CE Sabadell va mostrar el seu somriure mentre esperava buidar la incògnita del seu adversari. Una vegada va tenir coneixement de la signatura, va enviar un comunicat breu per agrair als clubs "el suport amb avals o bé amb missatges" que li han servit per convertir-se "en candidat"

Soteras i el seu equip/ FOTO: A.M.

Carrillo adverteix

Més tard, i amb una pluja torrencial com a pròleg, Iván Carrillo no dissimulava la seva 'gesta' assolida "amb un gran equip" que ha realitzat "més de 2.400 Kms en cinc dies" i amb un calendari en el qual "hi havia un cap de setmana, un pont, un altre festiu i avui (dimecres) que els clubs comencen a les cinc de la tarda". Per a l'aspirant a la Catalana, arribar als 130 avals, malgrat "les pseudoamenaçes' d'alguns delegats a clubs" (no va voler donar noms) ja és tot un triomf.

Aquest matí (al voltant de les 10 hores) està previst que la junta electoral comuniqui el resultat definitiu del nombre d'avals després de les corresponents verificacions. Per cert, un punt de discrepància: Carrillo va presentar els seus 130 avals amb fotocòpies de DNI mentre la candidatura de Soteras sosté que no feien falta.

Carrillo i el seus col·laboradors/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

L’article 10è (Art. 81.1 Decret 58/2010 i Art. 37 Estatuts) apartado 3 dice que “3.- Els components de l’Assemblea General que avalin les propostes de candidatura consignaran, sota la seva signatura original, el seu nom i dos cognoms, D.N.I., així com la representació que ostentin, en el model d’aval que determini la Junta Electoral”

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies