logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Carlos Martínez, un altre luxe per a l'Andorra

Publicat per: Jordi Mestres Rius 17 de gener de 2020


Va estar a punt de signar aquest passat estiu per l'Andorra de Gabri però no va poder ser. Ara, la lesió d'Ernest Forgas i la pèssima situació de l'Hèrcules, obre les portes al màxim golejador en actiu de la Segona B

JORDI MESTRES @JordiMestres7
Andorra, Carlos Martínez

Carlos Martínez, gols assegurats per a l'Andorra/FOTO: club

El tècnic andorrà Gabri el volia aquest passat estiu però l'Hèrcules no li va deixar marxar. Carlos Martínez, sempre 'Carlitos' en el futbolcat encara que llueixi 33 anys, torna al #futbolcat, arriba a Andorra i ho fa amb sis gols en el seu haver i després d'haver aconseguit 13 en la seva primera temporada en el club alacantí.

Després d'admetre aquest passat estiu que es negava "a ser recordat per jugar en el pitjor Hèrcules de la història", i reconèixer haver-ho passat molt malament per la situació de l'històric club alicantí, el davanter mataroní és tota una garantia d'èxit per al conjunt tricolor. Aquest dissabte es buidarà el dubte de la seva estrena.

Així ho reconeixia aquest divendres Gabri qui podria fer-ho debutar aquest diumenge a Badalona, un dels equips pels quals ha passat aquest especialista del gol. De fet, serà el seu cinquè equip en Segona B (Gramenet, Olot, Vila-real B, Hèrcules i Andorra) i ho farà com a màxim golejador (85) en actiu d'aquest grup III.

Carlos arriba per a cobrir la vacant del lesionat Ernest Forgas (8 gols) i amb la clara missió d'ajudar el conjunt local a barallar per ficar-se en la zona de promoció d'ascens.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies