Twitter Facebook 18 jul. 2019

logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Calzada suavitza el seu discurs

Publicat per: redaccio 14 de juny de 2019


Tres hores després d'una roda de premsa clau per al futur del CE Sabadell, el seu president Esteve Calzada ha intentat suavitzar una mica el seu missatge als afeccionats. "Agraït pel suport i les crítiques" no pot negar la situació perillosa per al club

CE Sabadell

Esteve Calzada, president/FOTO: CE Sabadell

Esteve Calzada ha aixecat el peu i ha utilitzat twitter per a intentar endolcir el missatge a uns seguidors que han vist com ni en l'àmbit esportiu ni en l'econòmic s'ha complert amb el promès.

Després d'apuntar aquest migdia al Consell Superior d'Esports com a "deutor de 350.000 euros" i reconèixer que es deuen diverses mensualitats a futbolistes i empleats, ara el que toca és que arribi l'inversor salvador d'una manera immediata. El màxim responsable del club arlequinat demana paciència.

RESUMEN/DECLARACIONS D'ESTEVE CALZADA

“Després del que hem après des que vam entrar al club, no prendrem decisions ni farem inversions sense tenir lligat el finançament. Les converses amb l’inversor estan avançades però demanem paciència i prudència. Anunciarem l’inversor quan ho tinguem tot signat, mentrestant seguim treballant en el dia dia del club”.

“Estem complint un conveni de la sortida del Concurs de Creditors amb un gran esforç per pagar Seguretat Social i Hisenda que són imprescindibles per continuar endavant. El Consejo Superior del Deporte ens deu 350.000€ que estaven inclosos en el pressupost d’aquesta temporada que ens haguéssin permès estar al dia”.

“La idea és tenir un pressupost més competitiu que el de la temporada passada per seguir amb l’objectiu de tornar al futbol professional”.

“Als jugadors se’ls deuen dos mesos i als treballadors no se’ls ha pogut pagar l’última nòmina. Vull agrair a jugadors i treballadors l’esforç que han fet en aquesta situació delicada”

“Fa menys d’un mes estàvem celebrant tots la permanència a Olot, no era l’objectiu de la temporada però és important no oblidar-ho. La Junta General d’Accionistes de dilluns és un formalisme que hem de passar en el procés de regularització del club i de sanejament del balanç econòmic, aquesta compareixença no respon a la proximitat a la Junta”.

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies