logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Azparren: "Només ens val guanyar i pujar"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 13 de juny de 2020


Quarta temporada a la banqueta de la UE Sant Andreu i nova oportunitat per a lluitar per l'ascens a la Segona Divisió B. Mikel Azparren confia en els seus i en la seva afició, si finalment pot accedir al Municipal de Badalona

@ManuelSeguraM
Azparren, Sant Andreu

El navarrès Mikel Azparren vol pujar // FOTO: Mark_SplashFoto

Ens queixàvem i al final tindran més de 40 dies de preparació. Arribaran avorrits!

Avorrir-nos crec que no, però finalment seran dies raonables per a arribar amb uns mínims encara que no estiguem com quan es va paralitzar tot i ho dic per la salut. El discurs que teníem tots és tenir les mateixes armes i ha estat bastant semblant.

Fase 2, grups reduïts, però també circulen imatges d'algun equip entrenant íntegrament.

No he vist res. Ja sabem que no pot ser amb l'equip sencer i, sense entrar en el que puguin estar fent uns altres, el meu club té molt clar que va de la mà d'experts en sanitat.

"En el que més em centro és en el nostre equip"

Què tal la plantilla? Tocats? Lesionats?

Tenim les nostres pròpies conclusions i, després de les nostres xerrades amb gent del futbol professional també, a nivell condicional estem millor que en l'inici d'una pretemporada pel seguiment durant el confinament i quan hem pogut sortir al carrer. A partir d'aquí cal tenir molt de compte amb les coordinacions. Lesionat i descartat està Ferran Brugué i encara que he pogut recuperar a la majoria, els hi falten minuts.

Dóna el mateix mesurar-se a l'Hospi que al Terrassa?

Això ens pot afectar als quatre. Jo tinc molt clar que nosaltres hem de recuperar la nostra pròpia identitat i les nostres idees i ajustar detalls, segons rival. A nivell de potencial, Hospi i Terrassa...sabem per al que està fet l'Hospi, i el Terrassa és molt potent, per la qual cosa caldrà estar preparats per al que ens diguin. Estem orientats cap a l'Hospi, però, com creiem que tenim també la raó, mirem al Terrassa. En el que més em centro és en el nostre equip i que estigui pel que hem d'estar i som molt optimistes.

"Tant de bo pugui entrar la nostra afició, però amb cura""

El major enemic del Sant Andreu és el mateix Sant Andreu o això és una fatxenderia?

És el Sant Andreu i veure si l'empat també et serveix o no et serveix per a la classificació. Jo sóc molt optimista per com han vingut els meus jugadors i com estava l'equip quan va parar tot. És una gran oportunitat, no ens excusarem en el rival que tenim, res ens descentrarà del que no sigui pujar.

Azparren, Sant Andreu

Sant Andreu-Hospi: es tornarà a repetir? // FOTO: UESA

Hi ha opinions que apunten a l'experiència com la millor basa quadribarrada en aquest play-off. Vostè, què creu?

Això és culpa de que jo crec molt en la continuïtat del projecte i, en comptes d'anar fora a buscar opcions interessants, ens hem centrat molt en les renovacions. Ho tinc molt clar i recuperarem molt aviat el nivell per aquesta raó.

Dels 4 equips, és el tercer realitzador (45) i el segon menys golejat (27) encara que aquests números valen per a alguna cosa?

No valen per a res com no et val el fet d'haver estat regular. Això és una final i tot el que portis ben fet serveix però les tendències de la Lliga no tenen res a veure. Per a mi és una motivació i em fa optimista veure com va acabar l'equip; les dinàmiques en una final cal prendre-les en la seva justa mesura.

Igual fins i tot poden entrar aficionats a Badalona. Aquesta sí que pot ser una basa letal o no juguen els seguidors?

Ho tinc molt clar: el Sant Andreu seria el gran perjudicat, i parlo egoistament, si no entrés gent en el camp. Som els que més gent movem a casa i fora, els que més ajuden però la prioritat és la salut; tant de bo pugui entrar la nostra afició però cal anar amb compte i sempre preval la salut.

"No posarem una sola excusa, intentarem guanyar l'eliminatòria i res més"

En teoria, qui doni primer té molt fet?

Sobretot quan confirmin si un empat li serveix al millor classificat o no. Crec que se'ls va confirmar abans que als primers se'ls donés l'opció de la 'repesca' perquè es van queixar; si ja la tenen no hauria de prioritzar-se la classificació en una eliminatòria directa. Espero la confirmació i sobre la base d'això tinc molt clar el nostre pla. Qui marqui al final ho té gairebé tot fet.

Azparren, Sant Andreu

El Sant Andreu mira cap a la 2A B // FOTO: Mark_SplashFoto

No val la pena parlar de justícia, màximament després del viscut amb el Castelló/Vila-real i amb La Pobla, aquí tot això no va de justícia.

Nosaltres tenim molt clar el que defensarem com a club i seria una barbaritat que ens repetissin el que ens acaben de dir. Independentment d'això sabrem el dia del partit en la situació que estem. A partir d'aquí no posarem una sola excusa, intentar guanyar l'eliminatòria i res més.

"Estem centrats només en la direcció de pujar"

Parlar de favorits és només qüestió de periodistes?

En un play-off exprés és una travessa molt difícil d'encertar. Cal treballar al màxim.

Digui-li als seus seguidors per què han de confiar en la UESA en aquest play-off?

Perquè ningú ens ha regalat res, l'equip està molt concentrat, només ens val guanyar, no posarem mai cap excusa i creiem que ens toca perquè estem centrats només en la direcció de pujar.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies