logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Assemblea plàcida i primer pas per la reelecció

Publicat per: redaccio 26 de juny de 2016


Aquest dissabte es va celebrar a Santa Margarida de Montbui la 5a Assemblea Ordinària de la era Subies i quart any consecutiu final de temporada plàcida

A. M.
Andreu Subies, president de la Federació Catalana / FOTO: FCF

Andreu Subies, president de la Federació Catalana / FOTO: FCF

Andreu Subies i la seva Junta Directiva han promès el que deia el seu programa electoral i sobre tot, han portat la estabilitat al futbol català. Durant l'Assembles el president va ser clar en aspectes com la Mutualitat ("es la millor Mutualitat del món, la que dóna més serveis. Aquesta és la nostra màxima preocupació"), la reglamentació FIFA ("s'han de presentat papers per evitar tràfic de menors"), economia ("al febrer de 2016 vam cancel·lar tots els deutes que teniem") o la RFEF ("sóc home de Villar, sempre ha ajudat al futbol català").

Subies no s'amaga i va explicar que si torna a ser president, (cosa molt probable), serà president professional. Ja va explicar a Futbolcatalunya fa unes setmanes que la responsabilitat del president, amb la signatura de tots els documents, comporta una responsabilitat molt gran, i que a dia d'avui és l'únic càrrec a la FCF que encara no està remunerat.

asambleafcf20162

Santa Margarida de Montbui va acollir la 5a Assemblea Ordinària/ FOTO: FCF

Les aprovacions a tots els ordres del dia va ser per majoria absoluta. Cap vot en contra a la gestió, ni als pressupostos. Subies escurça el seu mandat per no influir en els clubs en plena temporada esportiva, i això també es valora. "No sóc d'aferrar-me a cadires" -va dir el president- "m'agrada més treballar i la feina d'aquesta mandat ja està feta. Ara queda reglamentar moltes altres coses de competició i gestió burocràtica".

DIMISSIÓ 1 DE JULIOL

Un cop finalitzada l'Assemblea Ordinària es va donar pas a la Extraordinària (extraordinàriament ràpida) on es van convocar eleccions, es va aprovar (un altre cop per majoria absoluta) el calendari electoral i escollir els membres de la Junta Electoral, convocats ja per dilluns a la Federació.

La Junta Directiva d'Andreu Subies dimitirà el proper divendres. Arriba el torn de recollir avals per presentar candidatures i no es preveu rival. Subies ja ha començat el seu camí per la reelecció.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies