logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Badalona sortirà de dubtes aquest dimarts

Publicat per: Manuel Segura Martinez 27 d'octubre de 2019


Aquest proper dimarts està anunciada l'Assemblea ordinària i Extraordinària per part del CF Badalona. És més, s'obrirà un nou període electoral amb la dimissió del president Miguel Angel Sánchez. Arribarà el promès inversor? Serà SA esportiva aviat?

Miguel Ángel Sánchez, Badalona, Segona B

Miguel Ángel Sánchez, president CF Badalona/FOTO: Futbolcatalunya

L'històric CF Badalona celebrarà aquest pròxim dimarts una Assemblea Ordinària i Extraordinària que es presenta clau per al present i el futur del club. Els escapulats aprovaran tots els números i, especialment, coneixeran pel seu president les últimes novetats d'una entitat que està en ple procés de conversió en societat anònima esportiva.

És més, Miguel Ángel Sánchez, que presentarà la seva dimissió per a tornar a presentar-se, haurà d'explicar als seus abonats quan, on i qui és el miraculós inversor anunciat pel mateix interessat que ha d'ajudar a aquesta progressió del club. Això deia Sánchez a Futbolcatalunya  aquesta matinal en la Ciutat Esportiva blanc-i-blava.

La bona notícia és que Manolo González i l'equip ha donat una mà a tots amb el seu excel·lent triomf en la Dani Jarque aquest diumenge (1-2), primer triomf d'una temporada que s'ha presentat pèssima per als interessos local

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies