logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Angoy, un luxe per a la Palma de Cervelló

Publicat per: Manuel Segura Martinez 23 d'octubre de 2019


Pendent d'alguna trucada atractiva per a dirigir un equip de futbol, a Jesús Mariano Angoy no li cauen els anells per treballar en el modest Palma de Cervelló en la Tercera Catalana. Un luxe per a les banquetes

@ManuelSeguraM

Angoy, La Palma Cervelló, Europa, Barcelona

Jesús Mariano Angoy, entrenador/FOTO: Arxiu CE Europa

Jesús Mariano Angoy continua ferm en la seva aventura per les banquetes encara que l'experiència des que passés per equips juvenils com a L'Hospitalet i Europa i el primer equip del Morell li hagi portat ara a un modest de Tercera Catalana (Grup 8) com és la Palma de Cervelló. Aquest passat cap de setmana va sumar el seu primer punt en la 7a Jornada de Lliga, ja que les possibilitats d'aquest humil conjunt són escasses. Això no l'impedeix mantenir intacta la seva il·lusió.

"Som molt modestos i la veritat és que som aquí per a fer esport", comenta Jesús Mariano Angoy amb total naturalitat. Sempre li ha costat tirar endavant però al final ho ha aconseguit: "Per què sóc aquí? Perquè és un grup d'amics i la veritat és que tampoc m'ha arribat cap trucada d'un altre lloc".

Pocs admetrien aquesta realitat per a un futbolista que es va retirar en el 2006 després de cobrir una gran etapa futbolística i una altra com a crack del futbol americà. Ara té l'il·lusió d'entrenar "on pugui tenir la meva oportunitat, m'agrada treballar amb els xavals. El Barça? Mai m'han dit res per a anar a la base".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies