logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Álvaro Tejeda, quiròfan i renovació

Publicat per: redaccio 18 d'abril de 2018


No tot són males notícies per Álvaro Tejeda, el futbolista de la Montañesa a qui la fortuna l'està evitant aquesta temporada. Una greu lesió de genoll li aparta dels camps de futbol encara que l'etern president Emilio Llamas ja li ha renovat un any més

EDUARDO BERZOSA

El  president Emilio Llamas renova Alvaro Tejeda un any més tot i l.,a lesió/ FOTO: DAVID PALLAROLS

Trencament de menisc intern del genoll dret. Aquest és el diagnòstic d'Álvaro Tejeda, el defensa de la Montañesa que s'acomiada d'aquesta manera d'una temporada en la qual la fortuna no ha estat la seva millor companya. Durant aquesta setmana s'han confirmat les primeres impressions pel que haurà de passar pel quiròfan i posar-se a les mans del prestigiós doctor Ramon Cugat i el seu equip. El proper 18 de Maig ja té reserva en la Quirón.

Tejeda, que es va acomiadar d'aquesta campanya el passat mes de març després de caure en Nou Barris enfront del Vic, és molt jove (20 anys) i aquesta és una gran basa amb la qual jugarà en el futur. Qui ja ha mogut peça és l'etern president Emilio Llamas, doncs va ser confirmar-se la seriosa lesió del xaval i anunciar-li una ampliació per un any en el seu contracte. Gran detall d'un dirigent històric del futbol català.

El central català es va iniciar en el Cornellà juvenil, va passar per l'Albacete i la Damm, va signar dues temporades en l'Igualada i aquesta campanya 2017-2018 va arribar a Nou Barris. "És una pena no poder ajudar al meu equip a complir l'objectiu final però segur que ho aconseguiran d'aquí al final", comenta a Futbolcatalunya el jugador. Ara l'important és superar l'operació, realitzar una feliç recuperació "i agrair tots els missatges de l'afició, dels companys i dels tècnics que he rebut".

La 'Monta' confia pujar a Tercera/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies