logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El groc-i-negre Aitor González desmenteix al col·legiat Salinas Ureña

Publicat per: redaccio 27 d'octubre de 2015


La redacció de l'acta del partit EF Mataró-Sants no respon a l'esdevingut en el camp. Així ho manifesta un dels al·ludits, el local Aitor González

Aitor González parla clar/ FOTO: @AitorGonzalez11

Aitor González parla clar/ FOTO: @AitorGonzalez11

Tal com afirmàvem aquest dilluns passat, el partit corresponent a la vuitena jornada en la Primera Catalana (Grup I) entre l'EF Mataró i la UE Sants no va acabar amb el 0-0. La baralla entre alguns protagonistes del xoc portarà conseqüències encara que val la pena aclarir alguna afirmació que el col·legiat va escriure en l'acta.

Salines Ureña, àrbitre del partit, va assenyalar que “el visitant Avilés va donar un cop de puny al local Aitor González” mentre que “el porter del Sants Carles Blanco va agafar pel coll al tècnic local José Mª Polo”. La primera part de la seva exposició necessita puntualització.

I ha estat un dels seus protagonistes, Aitor González, qui, a través de Futbolcatalunya, aclareix el succeït. “En cap moment em donen un cop de puny ni jo agredeixo a ningú tal com senyala l'acta”.

És més, segons el futbolista mataroní “en començar la baralla, jo em trobo a 40 metres d'allà, saludant a l'entrenador contrari, és més, el mateix entrenador s’ho diu als àrbitres, i encara així, decideixen perjudicar-me a mi perquè ni ells mateixos saben el que ha passat”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies