logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Adéu a Miquel Jové, exemple de delegat

Publicat per: redaccio 13 de juny de 2020


Avui és un dia trist, molt trist per la UE. Sant Andreu. Ens ha deixat en Miquel Jové, el millor delegat que ha tingut el Club, i sobretot una gran persona plena d’humanitat, senzillesa i humilitat

ALBERT MENDOZA
Sant Andreu, Miquel Jové

Sant Andreu 1987-88 amb Solsona, Jaurrieta, Sabaté i Jové, el tercer per l'esquerra, dempeus... // FOTO: Albert Mendoza

Estic segur que no hauràn jugadors, àrbitres, delegats d’altres clubs, ni cap persona que tinguin paraules que no siguin d’afecte cap a Miquel Jové. Persona que es feia estimar per tothom i un gran professional. Es una pèrdua molt important pel món del Futbol.

Sempre que li demanaves un consell, et donava una resposta tan sensata que no dubtaves en seguir-la. Amb ell no hi havien problemes i això et donava una total tranquil.litat a l’hora dels entrenaments i està clar, a l’hora del partit. Persona de molt bon sentit de l’humor amb el qual sempre tenies un somriure present.

Coneixia el futbol base del club, els seus entrenadors, coneixia la classificació dels equips i això no és habitual. Això vol dir estimació al colors, al club.

La familía andreuenca et trobarà a faltar molt, ja que ens marxa un tros de l’escut.

Hem de donar-li una alegria allà on sigui. Hi ha un play-off pel mig. En Miquel estaria molt content que ho intentem i nosaltres també de què ho estigués. Toca intentar-ho. SOM-HI !!!

Algun dia ens retrobarem i parlarem dels anys que vam coincidir al Club juntament amb altres persones que estan amb tu en aquests moments. N’estic ben segur.

Una forta abraçada Miquel !!

Albert Mendoza

Sant Andreu, Miquel Llobet

Miquel Jovè, delegat quadribarrat // FOTO: UESA

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies