logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

A Pepu Soler li 'cauen' els gols

Publicat per: redaccio 24 de setembre de 2018


Als seus 22 anys té totes les condicions per triomfar i Pepu Soler està aprofitant les seves oportunitats. Suma 8 gols en els seus 4 partits de competició en el Palamós

Pepu Soler, protagonista ahir a Palamós/ FOTO: P.SUBIRANA

Pepu Soler és una de les moltes cares noves amb les quals el Palamós intentarà aquesta temporada 2018-2019 fer el salt, una altra vegada, a Tercera. Als seus 22 anys reuneix totes les condicions per triomfar i va camí d'aquest èxit, doncs ja compta amb vuit gols en els quatre partits de competició disputats en la Primera Catalana (Grup I). Quatre marcats a l'Escola Esportiva Guineueta aquest passat diumenge, 2 al Tona (3a Jornada) i 1 a Sant Juan At. Montcada i Manlleu, respectivament.

Aquests vuit punts del '9' del Degà situen als de Javi Salamero en la 5a posició de la classificació després de sumar dos triomfs, un empat i una derrota, a tres de la plaça de promoció d'ascens i a cinc del líder Manlleu.

Pepu ha arribat aquesta temporada al Palamós després de dues temporades en el filial del Girona, on va sumar 12 gols el passat curs, i una inicial a L'Escala. Amb els seus 8 gols, un de penal, lidera la classificació de golejadors del grup, el doble que el seu immediat seguidor, Rubén Martínez (Lloret) amb 4.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies