21 maig 2018

logo

Xavi Molist i Martín Posse pugen de categoria

Publicat per: Jordi Mestres Rius 12 de juny de 2017


Les banquetes catalanes es van definint i només Barça B i Gavà no han confirmat el seu tècnic la propera temporada a Segona B i Pobla i Horta a Tercera. Sí l’Olot i L’Hospi, que confiaran en Martín Posse i Xavi Molist respectivament

JORDI MESTRES @jordimestres7

Posse i Molist, nous entrenadors d'Olot i Hospi // FOTO: @ueo1921 i @celhoficial

El mercat de futbolistes està bastant aturat al juny, però el que sí s’estan començant a definir són les banquetes. I és que la majoria d’equips catalans del grup 3 de Segona B ja tenen l’inquilí de les seves banquetes. Dues continuïtats solament confirmades, com són les de Manolo González a Badalona i Jordi Roger a Cornellà. La de Guillermo Fernández Romo a Sabadell està en mans de la nova propietat que encara s’ha de donar a conèixer. Havia renovat, però ara no està tan clar.

S’estrenaran Gerard Albadalejo (Lleida Esportiu), Óscar Álvarez (Llagostera), Martín Posse (Olot) i a Tercera Xavi Molist (L’Hospitalet). Els dos últims van ser presentats aquest dilluns.

“És un plaer i un repte molt bonic”, afirmava Posse. El ‘Cholo’ torna a Segona B, on ja va entrenar L’Hospi i la Pobla de Mafumet, sense èxit. L’argentí arriba acompanyat del seu compatriota Pablo Rotchen. “Volem ser valents i fer un futbol atractiu i competitiu”, revelava el nou entrenador garrotxí. Serà el responsable del futur esportiu del club en l’any del retorn a Segona B.

Una categoria per sota estarà L’Hospitalet, que ha baixat aquesta temporada. El club riberenc, amb els seus coneguts problemes, confia en Xavi Molist. L’ex futbolista de Barça, Cartagena, Terrassa o Neuchatel aterra després d’un brillant ascens amb l’Horta a Tercera Divisió. L’acompanya un altre clàssic del futbol català com Jordi Martínez, ‘El Cueta’. “He buscat un projecte que m’il·lusiona”, afirmava un més que motivat Molist.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com