19 oct. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Sant Boi acull la primera Fase de la Copa Regions UEFA

Publicat per: Manuel Segura Martinez 7 de desembre de 2017


La selecció catalana amateur s'estrena aquest divendres en el Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat enfront de Navarra en la XI Edició de la primera Fase de la Copa Regions UEFA. Els de Toni Almendros completaran la seva estrena el diumenge contra Extremadura

Comença la CATUEFA 2017/ FOTO: FCF

Tres amistosos des d'un llunyà desembre del 2015 és el balanç que presenta la selecció catalana amateur de Toni Almendros, tres partits de preparació per a un grup de 18 futbolistes representants de deu equips del Grup V. Renovació important entre els triats per intentar accedir a la Fase Intermèdia (març del 2018) del torneig europeu i amb l'objectiu final de juny del 2019 per a la Fase Final.

Amb el trist record del KO encaixat a Múrcia davant Castella la Manxa en la passada edició (2015), i també amb l'agradable segon lloc de Vèneto (2013), Catalunya recorre a sis debutants per aconseguir donar el primer pas. Substituït Victor Aliaga (Cerdanyola) per Raillo (Europa), al escapolat l’acompanyen també en aquesta posada en escena Javi Navarro, Garzón, Adri Lledó, Vergés i Sergi Castillo.

CATUEFA 2017

Per contra, es mantenen ferms (Vila-joiosa, Astúries, Kíev, Vèneto, Cornellà, Segòvia, Moldàvia i Múrcia), Gerard Puigoriol 'Putxi', amb 7 presències en totes les convocatòries d'Almendros, el capità de l'Europa Alex Cano, i amb tres tant el porter del Sant Andreu, José Segovia, com el davanter quadribarrat, Óscar Muñoz.

Catalunya, que es va concentrar a Castelldefels aquest passat dimecres i ha realitzat una doble sessió de treball aquest dijous, lluitarà per ser primer de grup, ja que només aquesta primera plaça serveix per estar en la Fase intermèdia. Allà l'esperarà el vencedor del Grup B (Castella-Lleó, Canàries o Melilla).

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com