21 maig 2018

logo

No hi ha notícia: Ángel Villar segueix

Publicat per: redaccio 22 de maig de 2017


L'Assemblea del futbol espanyol ha decidit aquest dilluns proclamar Ángel Villar com a president de la Federació Españolla per a un període de quatre anys més. A falta d'impugnacions i decisions del TAD, el futbol repeteix

El futbol català a l'Assemblea de Madrid/ FOTO: A.M.

El futbol català a l'Assemblea de Madrid/ FOTO: A.M.

Festa a Las Rozas. Ángel Villar, l'etern president de la Federació Española, té poder per seguir quatre mai al capdavant llevat que ‘Tribunal Administrativo del Deporte’ decideixi el contrari. I ho pot fer en set o deu dies, el que complicaria molt la situació d'aquest esport sempre en estat bèl·lic. Elegit amb 112 vots a favor, 11 en blanc i 6 nuls, els 139 membres de l'Assemblea amplien aquest mandat que va iniciar un llunyà 1988.

A l'acte van estar com a representants del futbol català (com es pot apreciar a la fotografia de portada) els següents protagonistes: Javi López (Exjugador de l'Espanyol), Alberto Prieto (President del Santfeliuenc), Alex Talavera (President del Cornellà) Ramon Robert ( Conseller delegat del RCD Espanyol), Ángel Maria Villar (President RFEF), Josep Maria Bartomeu (President del Barça), Delfí Geli (President del Girona), Natxo Gonzalez (Entrenador del Reus), Josep Contreras (Directiu FCF), Paco Sedano ( jugador del FC Barcelona de futbol sala), José Manuel Segòvia (Sant Andreu), García Verdura (Àrbitre), Marc Vives (FCF), José Miguel Calle (Responsable futbol sala FCF).

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com