21 maig 2018

logo

Guardians de llegenda

Publicat per: Jordi Mestres Rius 15 de juliol de 2017


Morales i Craviotto seguiran un any més sota pals, en aquest cas a Badalona i Cornellà. Entre tots dos sumen gairebé 800 partits a Segona Divisió B

JORDI MESTRES @jordimestres7

Craviotto i Morales seguiran a Segona B // FOTO: Jordi Mestres

El més difícil no és arribar, que també, sinó ,mantenir-se. Ho saben José Miguel Morales (1976) i Carlos Craviotto (1983), dos porters que semblen no tenir fi. Especialment el primer, que amb 40 anys complerts ha renovat per un més amb el Badalona. Serà el seu tercer a Montigalà després de passar-ne vuit a Terrassa i set a Sant Andreu. Craviotto, per la seva part, en va jugar cinc a Segona B amb L’Hospitalet – amb dos play-off d’ascens inclosos – però també als Miapuesta Figueres i Castelldefels i els últims a Sabadell i Gavà. Tot plegat, dues històries tan llargues com boniques que s’acabaran quan ells vulguin.

El Cornellà ha allargat la de Craviotto després de fitxar el lleidatà per la propera temporada. Serà el tercer equip diferent del porter després de la seva sortida de L’Hospitalet el 2015. 300 partits ha disputat a Segona B un dels clàssics sota pals dels últims anys. Aquesta xifra augmentarà, ja que Craviotto té ‘només’ 34 anys. Ja saben que un porter té més recorregut que no pas un jugador de camp.

Si no que s’ho diguin a José Miguel Morales, un històric del nostre futbol. Un gran físicament (1,90 metres) però també com a futbolista. Ha deixat empremta a tots els equips pels que ha passat, especialment als tres últims. Morales ha jugat 560 partits al futbol professional (101 a Segona A i 459 a Segona B). Campió de la Copa Catalunya i la Copa RFEF, ‘Porterito13’ es nega a dir prou. Craviotto, també. Trajectòries d'or a la categoria de bronze. Són dos guardians de llegenda.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com