21 maig 2018

logo

Festa de Cloenda del futbol formatiu català aquesta temporada 2016-2017

Publicat per: redaccio 4 de juny de 2017


La Federació Catalana i la Secretaria General de l’Esport aplaudeixen el protagonisme del programa +KESPORT!

PREMSA FCF
El programa + KESPORT!, pioner en el futbol i en l'esport català, / FOTO: FCF

El programa + KESPORT!, pioner en el futbol i en l'esport català, / FOTO: FCF

El Camp Nou ha acollit la gran festa del futbol formatiu català aquest matí amb la participació de milers de nens i nenes, entrenadors, directius i pares reunits al voltant d'un objectiu comú, celebrar el final de temporada.

Els grans protagonistes han estat els 72 clubs del programa + KESPORT!, pioner en el futbol i en l'esport català, que aquesta temporada ha beneficiat més de 700 entrenadors i a uns 5.000 jugadors i jugadores que han realitzat més de 20.000 activitats relacionades amb el desenvolupament d'una sèrie d'habilitats per a la vida.

Precisament, els objectius d'aquesta metodologia impulsada des de la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya han inspirat els espais lúdics i de participació pels quals han passat durant el festival milers de nens i nenes.

La família del futbol base català ha gaudit d’una festa plena d’activitats relaciones amb el futbol, música en viu i valors. El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, la seva junta directiva i el Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras, han participat activament en la celebració.

Subies ha volgut agrair la feina feta per entrenadors i pares i ha recordat que +KESPORT! “és la continuació de les campanyes de respecte i formació. Tots tenim la responsabilitat de trobar la normalitat en el món del futbol. Sense els pares i entrenadors aquesta feina seria impossible”, ha explicat el president. “El futbol dóna valors, el futbol ajuda. Tant de bo siguin els nostres fills els que el dia de demà puguin ensenyar i transmetre aquest valors”, ha conclòs.

Per la seva part, el Secretari General de l’Esport ha explicat que “el futbol és referència de l’esport a Catalunya i podem formar a millors persones a través del futbol. Des de l’esport es pot construir una societat millor. Amb +KESPORT! hem posat un granet de sorra per tenir millors persones”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com