21 maig 2018

logo

Ferran Costa dirigirà al Gimnàstic Manresa

Publicat per: redaccio 13 de juny de 2017


Juvenil de luxe per a la temporada 2017-2018: el Gimnàstic Manresa. Després de consumar l'ascens aquest passat curs, arriba Ferran Costa per dirigir-ho des de la banqueta. I només té 22 anys!

EDUARDO BERZOSA
Ferran Costa, nou tècnic del Gimnàstic Manresa/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Ferran Costa, nou tècnic del Gimnàstic Manresa/ FOTO:LUISETE

Ferran Costa no ho tindrà senzill al capdavant del Gimnàstic Manresa. Després de l'èxit assolit per Carlos López i l'equip aquest passat curs, ara li arriba la gran oportunitat en la Divisió d'Honor Juvenil on serà, amb 22 anys, l'entrenador més jove de la categoria. Un altre al·licient més.

Mentre el Gimnàstic consumava el seu gran èxit, el Manresa mantenia la LNJ per un punt de la mà del mateix entrenador. Amb un mes i mig de treball en aquesta banqueta del Gimnàstic Parc ha estat suficient. Patint fins a l'última jornada, sí, però el va treure del pou.

Ara comença el nou repte i dies enrere era presentat com a màxim responsable d'aquest Gimnàstic Manresa al costat del coordinador Talavera i el director esportiu, Sergio Martínez. Ferran va començar la seva carrera en el Marianao Poblet, va dirigir als cadets de la Damm i va aterrar a Manresa. Destaca per la seva constància en el treball, per ser molt estudiós d'aquest món i un excel·lent motivador

Costa amb Talavera i Sergi Martínez/ FOTO: LUISETE

Costa amb Talavera i Sergi Martínez/ FOTO: LUISETE

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com