21 maig 2018

logo

El mercat a Montigalà depèn de la resposta de l’Ajuntament

Publicat per: Jordi Mestres Rius 8 de juliol de 2017


El Badalona es nega a fitxar cap futbolista per la temporada 2017-18 fins que no rebi la subvenció municipal. Dilluns, en principi, hi ha una nova reunió amb el consistori per a desencallar la situació

MANUEL SEGURA (@ManuelSeguraM) JORDI MESTRES (@JordiMestres7)

El president del Badalona i la regidora d'esports el dia de la presentació de l'estadi // FOTO: Jordi Mestres

Els problemes entre el Badalona i l’Ajuntament de la ciutat no són nous. Ni la construcció del nou estadi ha servit per a tenir una relació cordial. La instal·lació de Montigalà implicava un conveni signat per ambdues parts que, entre altres coses, afirmava que el consistori havia de facilitar al club una renda anual. Els diners, corresponents a la subvenció i al contracte de patrocini del nou estadi, no s’han rebut. De fet, el compte oficial del Badalona va piular a Twitter fa dos dies el següent: “Cap incorporació en la temporada mentre l’Ajuntament de Badalona no es pronuncii”. El proper dilluns hi ha una nova reunió per a desbloquejar el tema, segons Badalona Comunicació. L’Ajuntament, per la seva part, l’ha negat a aquest mitjà. Així estan les coses.

Mentrestant, el club escapulat ha incorporat només a Enri (Espanyol Juvenil), que arriba cedit i no costarà un euro. El director esportiu Toni Hernández – encara que ningú l’ha presentat ni s’ha informat oficialment del seu nomenament – té feina per davant. Els números han de quadrar i el pressupost de 875.000 euros del Badalona depèn, en gran part, d’aquests diners del consistori que encara no s’han rebut.

El tweet del CF Badalona el passat dijous

Des d’aquesta redacció hem intentat posar-nos en contacte amb el president del Badalona un parell de vegades, però sense èxit ni resposta. L’únic segur ara mateix és que l’entrenador serà Manolo González i seguiran Moyano i Toni Lao. Tots tenen contracte, com també Sandro i Moha, tot i que el primer ho té fet amb el Nàstic i el segon interessa als filials de Barça i Espanyol.

Molts dubtes oberts, com veuen, voregen Montigalà a una setmana de l’inici de la pretemporada. El retorn després d’un any històric en el que es va fregar el play-off, tot i tenir l’estadi nou mig any més tard del previst. El conveni del nou estadi havia de ser la solució a uns problemes de dècades, que tot i això segueixen vigents entre el club i el consistori.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com