21 maig 2018

logo

Diners per als clubs de Segona B i Tercera

Publicat per: Manuel Segura Martinez 4 de juliol de 2017


La Federació Española lliurarà aquest mes de juliol la part que correspon als clubs de Segona B (90.000 euros) i Tercera (32.000) pels seus drets audiovisuals. D'altra banda, Laliga i ProLiga es troben el dissabte

Reunió de clubs de la Tercera a la Federació/ FOTO: FCF

Reunió de clubs de la Tercera a la Federació/ FOTO: FCF

La Federació Española de Futbol ha ultimat aquest dimarts les quantitats que han de percebre els clubs de Segona B i Tercera Divisió a raó dels drets audiovisuals que tantes diferències han presentat en aquest últim període electoral federatiu. Després de la reunió mantinguda aquest dimarts a Las Rozas, i que haurà de ser conformada per l'Assemblea del futbol espanyol aquest proper dijous 20 de juliol, el repartiment ofereix sobre els 90.000 euros als clubs de Segona B mentre seran sobre els 32.000 els que li corresponen als de Tercera.

És més, aquest repartiment també inclourà als clubs de Juvenils nacionals, futbol ​​femení i futbol sala. Segons es va comentar en la reunió d'aquesta tarda, els emoluments que es percebran aquesta propera edició de la Copa del Rei es duplicaran segons se superin les eliminatòries.

Mentrestant, Laliga i l'associació ProLiga es reuniran aquest dissabte a Madrid, per tal de donar compte de la seva Assemblea General Ordinària.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com