21 maig 2018

logo

Arriba el Festival de cloenda de la Federació Catalana de Futbol

Publicat per: redaccio 31 de maig de 2017


L’esplanada lateral del Camp Nou serà l’escenari per acomiadar la temporada, amb +KESPORT! de protagonista aquest proper dissabte

PREMSA FCF
Convocada la gran festa del futbol formatiu català / FOTO: FCF

Convocada la gran festa del futbol formatiu català / FOTO: FCF

La gran festa del futbol formatiu català està convocada i preparada per aquest proper dissabte dia 3 de juny al Camp Nou. Des de les 10.00 hores del matí i fins a les 14.00 hores, nens i nenes, pares, directius i entrenadors participaran en aquesta iniciativa de la Federació Catalana de Futbol que per primera vegada homenatjarà tota la família del futbol base.

Un gran escenari centrarà l'atenció amb l’actuació de Sound Six, els subcampions d’’Oh Happy Day!’ de TV3. Tretze espais amb jocs de futbol preparats per als participants orientats a les habilitats per a la vida i els valors que al llarg de la temporada s'han desenvolupat en molts clubs gràcies al programa +KESPORT!.

Els protagonistes de +KESPORT! tindran l'oportunitat, a més, de crear quelcom únic i molt especial, un missatge d'amistat, companyonia, respecte i de suport a tots els factors que han convertit el futbol en una eina social efectiva a favor de la convivència i de la integració. 'Un globus, un valor' és el títol d'aquesta iniciativa reservada als amics del programa amb un final que serà espectacular i inoblidable.

El programa +KESPORT! ha estat impulsat aquesta temporada des de la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com