21 maig 2018

logo

180 minuts separen el Peralada de Segona B

Publicat per: Jordi Mestres Rius 11 de juny de 2017


Els xampanyers perden a Cuenca, però fan bo el 3-0 de l’anada per a passar a l’última eliminatòria per a pujar. Un segon o un primer classificat d’un altre grup serà el rival

JORDI MESTRES @jordimestres7 

El Peralada va passar ronda a Cuenca // FOTO: CF Peralada

Quatre partits després, el Peralada ja comença a veure la Segona B a l’horitzó. Superats el Móstoles i el Conquense, només queda un últim obstacle per a assolir un ascens històric. El primer de la història del club a Segona B. Abans, però, tocarà superar el rival que determinin les boles del sorteig de les Rozas el dilluns a la tarda. No serà un contrincant fàcil, ja que es tractarà d’un campió de grup o un segon, com el mateix Peralada. El factor camp, doncs, apunta a contrari com en aquesta darrera eliminatòria. Creguin en l’equip que dirigeix Arnau Sala, s’ho tenen ben merescut.

Els resultats els avalen, ja que només han perdut un partit de play-off. Els tres restants s’han saldat amb victòria, dues a l’Alt Empordà i una a Móstoles. La desfeta va arribar al més recent, disputat a Cuenca. El Conquense va superar el Peralada per tres gols a un, però el resultat va ser insuficient pels de la Manxa.

El gol de Cesc Clotet als 35 segons de partit va valer el seu pes en or i el global va acabar sent de 3-4 pels catalans. Ara, toca mirar endavant. Un dels campions Sporting B, Alavés B, Olímpic, Atlético Malagueño, Lorca Deportiva, Peña Sport i Calahorra o un dels segons Rápido de Bouzas, Vitoria, Unión Adarve, Atlético Astorga, Badajoz i Náxara serà el proper rival.

Racing-Barça B, per la Liga123

En l’última eliminatòria, en aquest cas de Segona B, no farà falta sorteig. Els dos partits decisius seran Valencia Mestalla-Albacete i Racing-Barça B. El filial blaugrana, doncs, tindrà un històric com a darrer obstacle per a pujar a la Liga123. Els càntabres ja van jugar la temporada passada contra el Reus (0-4 en contra) i fa tres amb el Llagostera (0-1 a favor).

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com